Saturday, 14 March 2015

MENGEJUTKAN !!!10 GAMBAR ARTIS POPULAR YANG DULUNYA JELITA KINI SUDAH GEMUK !!! Megan fox kini menderita.....


MEGAN FOX !!!!

Megan Denise Fox ataupun lebih dikenali sebagai megan fox telah dilahirkan  di Oak Ridge, TennesseeAmerika Syarikat iaitu  16 Mei 1986.Beliau adalah merupakan  seorang artis  dan model di Amerika Syarikat. Dia menjadi terkenal melalui filem utamanya seperti Holiday In The Sun dan Transformer. Dia berkarier di dunia filem sejak tahun 2001.






DULU


SEKARANG






KRISTEN STEWART !!!!!

Kristen Jaymes Stewart ataupun lebih dikenali sebagai dilahirkan pada  9 April 1990 dan kini umurnya 24 tahun.Beliau merupakan seorang artis yang yang berlakon dalam filemseperti Twilight.Antara  filem-filem yang pernah yang pernah dibintanginya antara lain Panic RoomCatch That KidSpeakZathuraThe Messengers.





DULU

SEKARANG




JESSICA ALBA

       Jessica Marie Alba ataupun lebih dikenali sebagai jessica alba dilahirkan di Pomona California pada 28 april 198.Beliau merupakan seorang artis dan berkarya di Amerika Syarikat.Pelakon ini popular disebabkan oleh lakanonya dalam filem filem yang besar seperti  Dark AngelSin CityFantastic FourInto the Blue danIdle Hands. Alba pernah meraih penghargaan 1 golden globe dan 1 Golden Raspberry. Namanya kini semakin menaik dalm kariernya.Alba adalah salah satu dari pelakon yang berketurunan latin. Ayahnya berdarah Mexico-Amerika dan ibunya berdarah Denmark-Kanada-Perancis



DULU


SEKARANG



AISHWARYA RAI !!!





No comments:

Post a Comment