Wednesday, 6 May 2015

MENGEJUTKAN !!! INILAH PEKERJAAN 10 PERSONALITI MALAYSA POPULAR SEBELUM MENJADI ARTIS !!!!


PEKERJAAN 10 PERSONALITI POPULAR SEBELUM MENJADI ARTIS !!!!


Jom Lihat apa pekerjaan sebenar artis artis malaysia sebelum bergelar artis..Bukan semua nya bermula dengan senang .......

2
1. Muka kacak dan badan berketak, Johan Ashari (Botak) pernah bekerja sebagai pembancuh simen. Apa kerja anda sekarang?


2
2. Antara kegilaan ramai peminat di sini, Aaron Aziz dulu bekerja sebagai jurujual kereta dan juga insurans. Memang laku insurans dia!
2
3. Ning Baizura pernah memberitahu bahawa dia berimpian untuk menjadi cikgu seperti ibunya. Hai cikgu Ning Baizura.


2
4. Mungkin ramai yang dah tahu, Nabil dahulu adalah seorang mat despatch. Nampak mudah bukan untuk senang macam sekarang tapi cuba tanya Nabil berapa banyak kali dia mencuba?
2
5. Danny terpaksa tangguh pelajaran dalam bidang kedoktoran kerana terikat dengan komitmen bersama X Factor ketika dulu. Jika tidak, sudah jadi doktor gigi. Kerjaya doktor memang ramai yang hensem ya?


2
6. Siti Nurhaliza sudah mula menjual kuih ketika berumur 9 tahun? Zaman sekarang 9 tahun adalah masa sesuai untuk main iPad.


2
7. Jika sekarang Remy Ishak masih kerja jual ikan dan ayam di pasar, agak-agak anda pandang pun tidak.


2
8. Hanya gambar Mawi ketika muda kami dapat jumpa. Kurus sungguh.


2
9. Tiga tahun bekerja sebagai pencuci mesin dan tiga tahun sebagai krew di bahagian bagasi penerbangan tambang murah, akhirnya Jep kini tidak boleh buat orang berhenti ketawa!


2
10. Nora Danish pernah bekerja sebagai pelayan restoran – di kedai kepunyaan ibunya. Memang jadi pelaris kedai jika letak Nora Danish sebagai ‘kakak ambil order’No comments:

Post a Comment